Jouw erkende nagelstudio die staat voor kwaliteit...   SINCE 1994

BIAB - GELPOLISH - NAILARTWie ben ik ?


 Ik kan heel goed begrijpen dat het voor jouw belangrijk is om te weten of ik mooie nagels zet en niet geheel onbelangrijk of de kwaliteit ook goed is! Maar misschien vindt je het ook leuk om te weten wat voor persoon ik ben, dus naast wat achtergrond informatie heb ik hier een paar weetjes zodat je een beeld van mij krijgt...

Op mijn 16e begon ik mijn carrière als kapster maar merkte al snel dat dit niet de plek was was ik oud wilde worden. Daarbij kon ik mijn creativiteit hier niet in kwijt maar ja, wat wilde ik dan gaan doen? Om daar achter te komen werkte ik hier en daar maar vond eigenlijk niet iets waarvan ik dacht 'Ja, dit is het'. 

Door een vriendin (tevens nagelstyliste) liet ik om de twee weken mijn nagels doen en via haar kwam ik per toeval in het nagelvak terecht. Deze toevalstreffer bleek echter een schot in de roos te zijn! Want ik wist direct dat dit hetgeen was wat ik wilde gaan doen dus besloot ik om een allround opleiding te gaan volgen bij All Daring (O.P.I) zodat ik verzekerd was van de juiste opleiding. Na het afronden van mijn opleiding kwam ik in contact met Netama's Beauty, een nagelgroothandel/opleidingsinstituut in Amsterdam. Die ontmoeting veranderde mijn leven in een stroomversnelling, in een korte tijd leerde ik product-/vakkennis maar ook de kleine tips en tricks van dit prachtige vak.

Nog geen drie maanden na het behalen van mijn certificaat stond ik voor hen demonstraties te geven op de Beauty Trade Vakbeurs. Hier was ook mijn 1e kennismaking met Mey Liang van Magnetic NailDesign (die toen nog de naam Star Nail had), waar ik uiteindelijk ook mijn salonnaam aan te danken heb :). Die eerste kennismaking is niet iets wat ik snel zal vergeten, het voelde als omringt te worden met een warme deken...één grote nagelfamilie met één passie! Ik voelde mij direct op mijn plek...

Na deze beurs opende ik mijn salon en inmiddels zijn we ca. 27 jaar verder en is mijn salonnaam van 'NailCity' veranderd naar 'NailCity and Dreads'. Heb ik Monnickendam/Amsterdam ingeruild voor het gezellige Tiel (de Betuwe) en bevindt mijn salon zich niet meer in een winkelpand maar op de 1e etage van mijn woning. Maar wat absoluut niet is veranderd is mijn liefde en passie voor dit prachtige vak!  En is mijn doel nog steeds om  om mooie nagels te maken maar wel zodat het verantwoord is en de nagels niet beschadigen. De technieken zijn door de jaren heen steeds meer verbetert zodat ervoor ieder nagelprobleem een passende oplossing is! Maar die oplossing moet wel betaalbaar zijn aangezien je toch om de 3 a 4 weken een vervolgafspraak nodig hebt.

Mooie, verzorgde nagels is een luxe die jij jezelf gunt. Die luxe wil ik graag voor iedereen toegankelijk maken, iedereen verdient even te genieten van hun  ikkie-moment'. Met als bonus dat je mijn salon verlaat met mooie, sterke nagels en als die nagels dan ook nog eens die "WAUW factor" hebben doordat erop de ringnagels een prachtige nail art zit dan is dat de kers op de taart!

Nu hoor ik je denken "Ja, maar dat zal niet goedkoop zijn?". Dat valt best mee, natuurlijk zitten er uitschieters bij maar geloof mij ook voor jouw budget zit er iets moois bij!

Nail Art is voor mij ECHT het leukste onderdeel in het nagelvak, nagels zijn voor mij kleine, mini canvassen waar ik iets moois van mag maken. Dat kan iets heel simpels en chique zijn maar het kan ook gigantisch over de TOP zijn! Van een strakke french manicure, een handgeschilderd design tot aan One Stroke bloemen of een AirNails (airbrush) design niets is mij te gek! En ik ga dan ook geen uitdaging uit de weg... Dat is iets wat ik ook heb laten zien tijdens mijn deelname aan de nagelcompetities "HOLLYWOOD" in Dubai waar ik bekroond werd met een 3e plaats. En tijdens de NailBattle 'ZOMER 2023' waar ik een 4e plaats behaalde bij het vrije thema. 

NailCity and Dreads nummer 1 tijdens Nagelstudio Awards 2023

Maar de absolute KNALLER van 2023 was voor mijn toch wel mijn gewonnen nominatie voor de "NAGELSTUDIO AWARDS".  Waar ik uit ben geroepen tot de nummer 1 van Tiel en ook nog eens de "GOLDEN AWARD" in de macht wist te slepen.  Iets waar ik uiteraard ontzettend trots op ben...

Ik zou zeggen kom gezellig een keer langs en mocht je vragen hebben wat ik heel goed kan begrijpen stuur me een app! 

Liefs, 

 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram