Jouw erkende nagelstudio die staat voor kwaliteit...   SINCE 1994

BIAB - GELPOLISH - NAILARTHallo ik ben Shiela, een gepassioneerde, gecertificeerde allround nagelstyliste. In 1994 richtte ik 'NailCity and Dreads' op met de achterliggende gedachten dat het hebben van mooie, verzorgde nagels voor iedereen toegankelijk moest zijn. Wat betekend dat mijn behandelingsprijzen lager liggen dan bij een gemiddelde nagelstudio. Ik hoor je zeggen "dan zul je wel met nagelproducten werken die van een mindere kwaliteit zijn". Het antwoord daarop is 'NEE! dat doe ik niet'. 

Ik werk met Magnetic, dit is een professionele groothandel in nagelproducten van Nederlandse bodem. Die inmiddels wereldwijd opereert en de Nederlandse marktleider is, Magnetic biedt inmiddels meer dan 3.500 producten aan en hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van hun producten. Iets waar ik als gecertificeerd en award winning nagelstyliste ook veel waarde aan hecht, ik ben dan ook trots op mijn vak en expertise. Inmiddels heb ik meer dan 40 vakdiploma's/certificaten behaald en volg ik nog regelmatig een cursus/workshop om mijn vakkennis optimaal te houden maar ook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. 

Dankzij mijn jarenlange ervaring, kwalitatief hoge producten en voldoende tijd te nemen voor iedere klant, streef ik naar een gepersonaliseerde ervaring die voldoet aan ieders verwachtingen. Samen met jouw bekijk ik wat het beste bij jouw nagels past...wil je mooie, verzorgde maar vooral sterke nagels? Maak dan vandaag nog een afspraak! Hygiëne:  Hygiënisch werken staat hoog in het vaandel binnen mijn salon, ik reinig, desinfecteer én steriliseer conform de richtlijnen van nagelsector. Tevens werk ik met het 'Hygienic Nail System' van Magnetic, deze vijlen zijn voor eenmalig gebruik en worden direct na de behandeling weggegooid. Iedere klant is hierdoor verzekerd van een nieuwe, schone nagelvijl. Mijn werkmaterialen worden gedesinfecteerd met Barbicide.

Tijd:  Voor iedere behandeling plan ik ruimschoots de tijd in, op deze manier ben je niet alléén verzekerd van de hoogste kwaliteit en afwerking. Maar is er tevens nog extra tijd beschikbaar voor eventueel een kleine, spontane nail art. NailCity and Dreads is geen salon waar je binnen één uur weer buiten staat, maar waar iedere klant alle tijd en aandacht ontvangt die nodig is om jou tevreden de deur uit te laten gaan.

Keuze stress:   Keuze stress daar kan men bij NailCity and Dreads nog wel eens last van krijgen dankzij de ruime keuze aan gellak, glitters, folies, etc...  Met de ruime in kleuren, technieken en producten kan het soms best lastig kiezen zijn maar één ding scheelt, ik weet inmiddels wat past bij welk type persoon dus je kunt mij gerust card blanche geven!


Liefs,

 

  

E-mailen
Bellen
Map
Instagram