Jouw erkende nagelstudio die staat voor kwaliteit...   SINCE 1994

BIAB - GELPOLISH - NAILART
AFSPRAAK ANNULEREN?

Je afspraak kun je 48 uur van te voren KOSTELOOS verzetten en/of annuleren.
Bij 24 uur van te voren verzetten en/of annuleren wordt er 50% van het geboekte behandelingsbedrag in rekening gebracht.

NO-SHOW

Bij NIET of NIET TIJDIG annuleren wordt een totale behandelingsbedrag in rekening gebracht! Dat wil niemand dus om het jouw makkelijk te maken heb ik de link hieronder geplaatst maar uiteraard hoop ik jouw morgen gewoon gezellig te zien.

VERTRAGING?

Bij 10 minuten te laat vervalt je afspraak om verdere uitloop te voorkomen. Ter compensatie voor de gereserveerde tijd wordt € 12,50 in rekening gebracht. In telefonisch overleg kan er een uitzondering plaatsvinden.
LET OP, ben je een paar minuten vertraagd? Neem dan ook telefonisch contact met ons op zodat wij op de hoogte zijn.

POLICY

- Kom op tijd! Maar niet veel eerder dan het afgesproken tijdstip van je afspraak.
- Bij NailCity and Dreads is het niet mogelijk om ''aanhang'' mee te nemen naar je afspraak. Kom alleen, dus ook géén kinderen!
- Het is niet toegestaan  om te eten in de salon.
- Om praktische redenen is het gebruik van de mobiele telefoon NIET toegestaan tijdens de behandeling.

HYGIËNE STAAT VOOROP!

 - Bij binnenkomst dient men de handen te wassen en af te drogen met een wegwerp papertowel.

- Bij iedere klant wordt er gewerkt met een hygiënevijl. Na de behandeling worden de gebruikte materialen gedesinfecteerd en/of weggegooid. Elke klant wordt ten alle tijden behandeld met nieuw en/of schoon materiaal. Aan het einde van de dag ondergaat de gehele salon een grondige reiniging - safety first!!

- Wanneer er een schimmel en/of bacterie op de nagel(s) wordt geconstateerd, zal ik je doorverwijzen naar een huisarts en de behandeling staken!


Bedankt voor het begrip en de medewerking.    

 

Mijn salon is gevestigd op de 1e etage. Parkeren kan men zowel voor de deur, daarnaast is erin de straat voldoende parkeerplek aanwezig.  

 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram