Al ruim 27 jaar een begrip in de Nagelbranche. 

 Uw nagelsalon voor perfectie & hygiëne
Wie ben ik ?


Shiela van Straten is al vanaf haar 16e actief in de beautybranche, waar ze als kapster begon maar al heel snel wist zij dat dit niet de plek was waar ze haar creativiteit in kwijt kon. Via een vriendin (tevens nagelstyliste) kwam ze in het nagelvak terecht en wist direct “Dit is mijn doel!”.
Ze besloot om een allround opleiding nagelstyling te gaan volgen bij All Daring O.P.I en mocht zich vervolgens gecertificeerd nagelstyliste noemen.
Vrij snel na het afronden van haar opleiding kwam ze in contact met Netama's Beauty, een nagelgroothandel/opleidingsinstituut in Amsterdam. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling, ze leerde daar niet alleen product/vakkennis maar ook alle tips and tricks van dit prachtige vak. Voordat ze het goed en wel besefte stond ze als freelancer demonstraties te geven op vakbeurzen.
Op haar 1e Beauty Trade Vakbeurs had ze ook haar eerste kennismaking met Mey Liang van Magnetic NailDesign (die toen nog de naam Star Nail had). Een ontmoeting die ze niet snel zal vergeten, het gevoelde als omringt te worden met een warme deken, één grote familie, één team! En ze voelde zich hier helemaal op haar plek…

Inmiddels zijn we ca. 27 jaar verder, is de salonnaam van “NailCity” veranderd naar “NailCity and Dreads”. Heeft ze Monnickendam/Amsterdam ingeruild voor het gezellige Tiel, bevind haar salon zich niet meer in een winkelpand maar op de 1e etage van haar woning. Maar wat absoluut niet is veranderd, is haar liefde en passie voor dit prachtige vak!
In haar kleine maar sfeervolle salonnetje probeert ze voor iedere klant even een ikkie-moment te creëren, even tijd voor jezelf! Waar naast een rust moment ook hygiëne en vakkennis erg belangrijk zijn!  Het regelmatig volgen van trainingen, workshops en cursussen is voor Shiela dan ook een MUST!  Wat wel terug te zien is aan de hoeveelheid certificaten aan de muur van in haar salon….

Shiela is altijd al een creatief type geweest, iets wat nu erg goed van pas komt in haar vak, naast de standaard nagelbehandelingen kun je bij haar vooral terecht voor Nail Art!
Op nailart gebied, bied ze net even wat meer...dit is ECHT haar favoriete onderdeel in dit mooie vak, hier kan ze helemaal los gaan. Niets is haar te gek of het nu gaat om een strakke french manicure, een strass-steentje tot aan een AirNails Design (airbrush).
Geen uitdaging gaat ze uit de weg...wat ze ook heeft laten zien tijdens haar deelname aan de nagelcompetitie “Hollywood” in Dubai, waar Shiela werd bekroond met een 3e plaats.
Nagels zijn voor haar kleine, mini canvassen waar ze iets moois op mag maken, uiteraard geheel aangepast op de wensen van de klant. Shiela voelt zich dan ook enorm gezegend met een trouwe, vaste klantenbestand, die hun weg naar NailCity and Dreads hebben gevonden door mond-tot-mondreclame.
“Er is niets mooiers dan dat klanten trouw naar jouw en je salon zijn” zegt Shiela en als ze dan niet alleen keer op keer dankbaar met mooie, verzorgde nagels de deur uitlopen. Maar ze na  4 weken ook terug komen met de vraag “Wat voor nieuwe, spannende ideeën heb je nu weer?”.
Dan is dat voor mij de kers op de taart...!

Shiela xoxo
Instagram