Al ruim 27 jaar een begrip in de Nagelbranche. 

 Uw nagelsalon voor perfectie & hygiëne
Bij het aangaan van een (nagel)afspraak op welke wijze dan ook gemaakt, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Huisregels van NailCity and Dreads! Tevens geeft u aan op de hoogte te zijn van het privacy beleid welke NailCity and Dreads voert en deze te accepteren. Dit houdt in dat u persoonlijke informatie zoals telefoon en email die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. ( AVG Privacy Wetgeving) 

Huisregels NailCity and Dreads

AFSPRAKEN

* Wil je zeker zijn van een plekje? 

Plan je afspraken een aantal keer door, dit kan in de salon of via ONLINE BOEKEN .

*Wist je dat, mijn salon ook beschikt over een wachtlijst? 

Mocht jouw gewenste datum/tijd toch nog vrij komen, dan ontvang je een berichtje.

* Wil je jouw afspraak wijzigen/annuleren? Dan kun je dit 48 uur van te voren kosteloos doen. Wanneer je jouw afspraak 24 uur van te voren wijzigt/annuleert zal 50% van de behandelingskosten in rekening worden gebracht. 

* Afspraak NIET of NIET TIJDIG annuleren dan zal het complete behandelingsbedrag in rekening gebracht worden.

* Kom alléén en wees op tijd! Maar niet te vroeg want anders moet ik je vragen buiten te wachten (beschik niet over een wachtruimte). Bij +10 minuten te laat heeft NailCity and Dreads het recht de afspraak te laten vervallen om verdere uitloop ter voorkomen. Ter compensatie van de gereserveerde tijd zal 50% van het behandelingsbedrag in rekening gebracht worden. En dient er een nieuwe afspraak ingepland te worden!

GEZONDHEID

* Voel je je niet goed, ben je de afgelopen 2 weken ziek geweest of is een gezinslid ziek en/of heeft deze ziekteverschijnselen. Blijf dan thuis en meld dit tijdig!

* Kom je toch met ziekteverschijnselen op je afspraak, dan zal ik je wegsturen en het behandelingsbedrag in rekening brengen! Dit is voor mijn veiligheid en die van mijn klanten/gezin.

* Mocht je na de behandelingsdatum toch ziek worden of verschijnselen voelen, verzoek ik je dit te melden.

HYGIËNE

* Bij binnenkomst dient de klant zijn/haar handen te wassen en af te drogen met een wegwerp papieren handdoek. Hierna dienen de handen gedesinfecteerd te worden met alcohol-gel.

* Ik werk met een plexiglas spatscherm op de tafel, handschoenen, mondkapje en een bril op.

* Bij iedere klant wordt er gewerkt met een hygiënevijl, na de behandeling wordt deze weggegooid. 

* Werkmaterialen, Instrumenten en werktafel worden na elke behandeling schoongemaakt en gedesinfecteerd. Dit geldt ook voor de behandelstoel, deurklinken, leuningen, colorpops, etc. ook deze worden gedesinfecteerd. Aan het eind v.d. dag ondergaat de gehele salon een grondige reiniging - safety first!!

DIVERSE

* Wil je uitgebreide nailart? Dat kan, maar geef dit vooraf aan of boek extra nailart tijd in via  ONLINE BOEKEN .

* IK zet GEEN nagels onder 18 jaar!

Je kunt gratis parkeren voor de deur... 

Instagram